journals.rifst.ac.ir
ﺗﺮﻛﻴﺒﺎت ﻗﻄﺒﻲ ﻛﻞ. ﺗﺮﻛﻴﺒﺎت ﻛﺮﺑﻮﻧﻴﻞ. ﻋﺪد دي. ان ﻣﺰدوج. ﻣﻘﺪﻣﻪ. ﺳﺮخ ﻛﺮدن. ﻋﻤﻴﻖ. ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ. در روﻏﻦ. ﻳﻜﻲ
از. ﻣﺘﺪاول. ﺗﺮﻳﻦ روش .... ﻧﻬﺎن ﮔﻞ ﺑﺮوﺟﻦ ﺗﻬﻴﻪ ﮔﺮدﻳﺪ . ﺣﻼل. ﻫﺎ و ﻣﻮاد. ﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ. ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﺑﺎ درﺟﻪ آ.
زﻣﺎﻳﺸﮕﺎﻫﻲ و ﺳﺎﺧﺖ. ﺷﺮﻛﺖ. ﻣﺮك آﻟﻤﺎن. از ﺑﺎزار. ﺧﺮﻳﺪاري ﺷﺪ. ﻧﺪ ..... physicochemical
characteristics of vegetable oils upon frying of French fries: a preliminary
comparative study.