
براساس نظرسنجیهای انجامشده از کارمندان، اولین روز کار در شرکت اپل یک روز پر از هیجان، ترس و استرس است. شرکت اپل قوانین مخصوص خود را حتی پیش از استخدام یک فرد تازه به اجرا درمیآورد. یک حس استرس و دلهرهآور میان افراد مایل به استخدام در شرکت اپل بهطور غیرارادی وجود دارد. در طول فرآیند مصاحبه از کاندیدا درخواست میشود تا شرایط موردنظر خود را اعلام کند اما این تنها یک سوال ساختگی و تصنعی است. اپل فکر نمیکند این فرد جدید میتواند آنچنان که باید قابل اعتماد باشد. آدام لشینسکی،گزارشگر و دستیار مدیر مجله موفقیت بر این عقیده است: «در اولین روز کاری، کارمند یاد میگیرد وارد شرکتی شده که با هر شرکت دیگری که در گذشته برای آن کار میکرده، فرق دارد. این شرکت قوانین ویژهای دارد و به کارمندان تازه هنگام شروع به کار به اندازه کافی اعتماد نمیکند و در نتیجه اطلاعات زیادی را در اختیار آنها قرار نمیدهد. روز دوشنبه (دوشنبه اولین روز کاری بسیاری از کشورها در هفته است) همیشه اولین روز کاری کارمند جدید است مگر اینکه این روز تعطیل باشد. یک برنامه نیمروزه در نظر گرفته شده است. کارمند جدید یک بسته کامل شامل استیکرهایی به مناسبت خوشامدگویی به اپل، فرمهای منابعانسانی و یک تیشرت که روی آن سال ورود آن کارمند حک شده است، دریافت میکند. به کارمندان تازهوارد یک دستگاه آیمک (IMac) اعطا میشود و آنها باید این کامپیوتر را برنامهریزی کنند و هیچ پشتیبانی فنی برای این کار وجود ندارد. اپل فرض میکند که اگر به اندازه کافی برای کار در این شرکت باهوش باشید، میتوانید این کامپیوتر جدید را به سرور شرکت متصل کنید. اپل این کار را با هدف هوشمندانه دیگری نیز دنبال میکند. اینکه کارمند در شروع و برای درک صحیح پیرامون مجبور میشود تا با اطرافیان خود ارتباط برقرار کند. شما باید از آنها درخواست کمک و پیشنهاد برای انجام این کار را داشته باشید. در طول آموزش تازهواردها، اپل یک همایش درباره امنیت اطلاعات برای آنان برگزار میکند. رئیس بخش حفاظت اطلاعات در این همایش حضور پیدا میکند و برای جلوگیری از درز اطلاعات توسط کارمندان نکاتی را به آنان گوشزد میکند. این شخص به کارمندان میگوید که پوشش خبری و شایعه قبل از ارائه محصول چگونه باید باشد و حفظ این اطلاعات میلیونها دلار ارزش دارد. شرکت اپل در روز نخست این موضوع را روشن میکند: نقلقول از لشینسکی: «چه از روی عمد و چه غیرعمد درباره اسرار شرکت سخنی بگویید، بلافاصله اخراج خواهید شد.» اپل هزینه ناهار کارمندان تازهوارد را پرداخت میکند. براساس گفتههای یک کارمند سابق این شرکت، «تنها یک ناهار رایگان وجود دارد و آنهم در روز اول کارتان است.»

آلفابت لقب باارزشترین شرکت دنیا را از اپل Apple ربود! دیگر شرکت اپل باارزشترین شرکت دنیا نیست. مجموعه آلفابت که حال صاحب شرکت گوگل Google است توانست با ارزشی برابر با ۵۵۸ میلیارد دلار آمریکا جایگاه باارزشترین شرکت دنیا را از اپل با ارزش ۵۳۵ میلیارد دلار برباید. موضوعی که سبب شده است آلفابت به صدر فهرست شرکتهای باارزش دنیا صعود کند سود سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۵ میلادی است که چیزی در حدود ۲۱٫۳ میلیارد درآمد بوده است؛ این مقدار سود از پیشبینی ۲۰٫۸ میلیارد دلاری نشریه والاستریت نیز بیشتر بوده است. علاوهبراین آلفابت برای هر سهم ۸٫۷۶ دلار درآمد ایجاد کرد که بالاتر از پیشبینی ۸٫۰۹ دلار بوده است. در سال ۲۰۱۵ میلادی، گوگل نزدیک به ۷۴٫۵ میلیارد سوددهی داشته است که درآمد عملیاتی برابر با ۲۳٫۴ میلیارد دلار است. سود عملیاتی شامل درآمدهای حاصل از تبلیغات و اندروید است. سایر کسبوکارهای شرکت گوگل گروهی را تشکیل میدهند که سودی بالغ بر ۴۴۸ میلیون دلار برای آلفابت بههمراه داشته است. پروژههای نست Nest، فیبر Google Fiber و وریلی Verily درآمدهای این بخش را پوشش دادهاند. بخش دیگری هم وجود دارد که از طریق پلی استور Google Play Store نصیب گروه آلفابت شده است. علاوهبراین هزینههایی که کاربران بابت موتور جستجو پرداخت کردهاند در سه ماه آخر سال ۲۰۱۵ حدود ۴۰ درصد نسبته به سال قبل و ۲۲ درصد نسبت به سه ماهۀ قبلی افزایش نشان داده است. منبع: www.phonearena.com

با ۵۰ شرکت نوآور دنیا آشنا شوید مطمئناً یکی از ویژگیهای اصلی که یکی کسبوکار را در بازار رقابت نگه میدارد و میتواند آن را پرچمدار آن بازار کند نوآوری است. پس بد نیست با هم نگاهی داشته باشیم به فهرستی از ۵۰ شرکت نوآور دنیا در سال ۲۰۱۴ میلادی. پیشاپیش همانطور که شما هم حدس میزنید، سردمدار این فهرست شرکتی نیست جز اپل؛ برای ۹ سال پیاپی است که شرکت اپل بهعنوان نوآورترین شرکت دنیا شناخته میشود. اما در فهرست سال ۲۰۱۴ این شرکت گوگل است که مقام دوم را از سامسونگ، قول تکنولوژی کره جنوبی، ربوده است. سه شرکت جدیدی که خود را به این فهرست وارد کردهاند عبارت هستند از: شرکت ژاپنی هیتاچی Hitachi که توانسته با اولین حضورش در جایگاه ۳۷ قرار گرفته است. شرکت بعدی Salesforce.com است که توانسته رتبه ۴۰ را به خود اختصاص دهد. سومین شرکت، برند چینی شیائومی Xiaomi است که رتبه ۳۵ را از آن خود کرده و همانطور که میدانید خیلیها به آینده این شرکت امیدوار هستند. اما جالب است بدانید شرکتهای که دیگر آنقدرها هم نوآور نیستند در صنعت خودروسازی هستند! بله، در فهرست سال ۲۰۱۴، ۱۴ شرکت خودروسازی حاضر بودند این درحالی است که در لیست جدید تنها نام ۹ شرکت وجود دارد. در فهرست شرکتهای نوآور سال ۲۰۱۴، مایکروسافت با در نظر گرفتن خرید نوکیا، آیبیام، آمازون، خودروسازی تسلا، تویوتا، فیسبوک و سونی جایگاههای چهارم تا دهم را از آن خود کردهاند. در صورت علاقهمندی میتوان مقاله کامل فهرست شرکتهای نوآورد دنیا در سال ۲۰۱۴ را مطالعه کنید.

همکاری شرکت اوپل و اپل برای راحتی شما در رانندگی خیلی وقتها هنگام رانندگی تلفن همراه شما زنگ میزند یا یک تماس فوری برایتان پیش میآید ولی پاسخ دادن به شما را با خطر تصادف مواجه میکند. شرکت خودروسازی اوپل Opel با همکاری شرکت اپل Apple امکانی را فراهم کرده است تا راننده با خیالی آسودهتر و کاهش احتمال خطر تصادف، بتوانید از تلفن همراه خود در هنگام رانندگی استفاده کند. این شرکت با قراردادن سیستم Siri eyes موبایل iPhone در خودرو میزان استفاده مستقیم از تلفن همراه را هنگام رانندگی کاهش میدهد. همانطور که در طرحها میبینید، با نمایش قسمتی از صفحه قفل موبایل iPhone، به طور غیرمستقیم به موضوع اصلی استفاده از تلفن همراه اشاره شده است. نمایش اجسامی که احتمال برخورد با آنهها وجود دارد، مانند یک دوچرخهسوار یا حیواناتی چون گوزن که در جاده بیشتر دیده میشوند و اکثر تصادفات در اثر برخورد با آنهاست و طرف دیگر خودروی اپل، در یک صفحه کلید بیان این جمله است که: ” از موبایل خود بدون دستهایتان استفاده کنید. سیستم رایگان Siri Eyes با قابلیت تشخیص صدا ” “Use your mobile without using your hands. The Siri Eyes Free System with voice recognition now available in every Opel.” شرکت خودروسازی اوپل در شهر روسلزهایم آلمان در سال ۱۸۶۲ توسط آدام اوپل( Adam Opel) تأسیس شد. در ابتدا این کمپانی تولیدکننده ماشین دوخت بود ولی در سال ۱۸۹۹ اولین خودروی خود را وارد بازار کرد. امروزه با گذشت چندین سال از تأسیس این شرکت شاهد موفقیت روزبهروز این برند جهانی در عرصه خودروسازی هستیم.

اپل نوآورترین شرکت در سال ۲۰۱۵ شد گروه مشاوران بستون Boston Consulting Group برای دهمین سال متوالی فهرستی از نوآورترین شرکت های دنیا را معرفی کرد. در سالهای اخیر تمرکز شرکتهای بزرگ دنیا روی فعالیتها و تکنولوژیهای نوآورانه متمرکز شده است، چیزی که مطمئناً بقای شرکتها در آینده به آن مرتبط است. براساس آمار بدست آمده، ۷۹ درصد از شرکتها نوآوری را بهعنوان یکی از بالاترین اولویتها و جزو سه اولویت اول سازمان خود عنوان کردهاند. طبق فهرست اعلام شده از سوی بوستون، شرکتهای اپل Apple، گوگل Google و تسلا Tesla Motors جایگاه اول تا سوم نوآورترین شرکت های دنیا را از آن خود کردهاند. حضور تسلا در جمع نوآورترین شرکت های دنیا به سبب استفاده از جدیدترین تکنولوژیهای بکار رفته در خودروهای خود است که توانسته رتبه این شرکت را به سرعت ارتقا دهد. در فهرست برترین شرکتهای نوآور در سال ۲۰۱۵ مایکروسافت، سامسونگ، تویوتا و بیامدبیلو جایگاههای بعدی را گرفتهاند. در بین ۵۰ شرکت برتر در نوآوری، ۳۸ شرکت در حوزه غیرفناوری Nontech فعالیت میکنند، همچنین این آمار نشان میدهد از بین ۱۰ شرکت اول هم ۵۰ درصد فعال در حوزههایی بجز فناوری هستند. ۲۹ شرکت متعلق به کشور آمریکا، ۱۱ شرکت اروپایی و ۱۰ شرکت آسیایی هستند. منبع: Boston Consulting Group
26 ا کتبر 2009 ... همشهری آنلاین: شرکت اپل در سال ۱۹۷۶ توسط استیو جابز و استیو وزنیاک در
سلیکون ولی ایالت کالیفرنیا با نام Apple Computers Inc. تأسیس شد.
1 ژانويه 2017 ... شرکت اپل قصد دارد در سه ماهه نخست سال جدید میلادی، تولید آیفونهای جدید را 10 درصد
کاهش دهد.
کمپانی اپل که از باارزشترین و پرنفوذترین شرکتهای جهان محسوب میشود، تولد چهل
سالگیاش را جشن میگیرد. این شرکت فعالیت خود را در گاراژی خانگی آغاز کرد و در ...
16 نوامبر 2016 ... شرکت اپل در فصل گذشته گفت که قصد دارد تا در «اپ استور» خانه تکانی اساسی
انجام دهد و این خانه تکانی و پاکسازی هماکنون شروع شده است.
16 ساعت قبل ... اخبار شرکت Apple - مشخصات iDevice های اپل - آیفون - آی پد - آیپد پرو - آیپاد - مک
بوک و اپل واچ - تصاویر, ویدیو و نقد و بررسی محصولات Apple در ...